• Check This Out!

    • Nak share sket gambar2 yang menggoda jiwa korang utk pergi
      by rb.travel.tours Nak share sket gambar2 yang menggoda jiwa korang utk pergi ke Balkans. Punya lah cantik tempat ni..sampaikan terpukau biji mata melihat ciptaan Tuhan. . Teringin ke? Jom join trip kami ke Balkans 5 Negara tahun depan. Pakej 10 hari 7 malam dengan Harga kaw kaw murah. Promosi hanya dari RM6,388. Harga asal RM6,688. Whatsapp 016-2369903 untuk tempahan segera. Cepat buat tempahan, dah macam pisang goreng panas . Pilihan Tarikh Perjalanan:- 1) 22 Jan – 31 Jan 2020 2) 14 Feb – 23 Feb 2020 3) 28 Feb – 08 Mar 2020 4) 18 Mar – 27 Mar 2020 5) 01
    • Satu keistimewaan yang jemaah akan dapat bila ikuti program kami
      by rb.travel.tours Satu keistimewaan yang jemaah akan dapat bila ikuti program kami ke Palestine adalah mereka akan berpeluang untuk bersua muka secara dekat bersama Ketua Imam Masjid Al-Aqsa, Imam Sheikh Aali Abassi. Peluang ini memang jarang sekali boleh dapat. Kami berikan sesi beramah mesra & QA bersama Sheikh. . Haaa...Korang tanya lah apa nak tanya. Tangkap gambar puas2. Peluang hanya datang sekali, jangan lepaskan..sejukkk je tengok muka Sheikh..wajah ahli syurga. . BERMINAT? JOM JOIN MISI KAMI KE BAITULMAQDIS SELAMA 10 HARI 7 MALAM MERANGKUMI AMMAN, JERUSALEM, TEL-AVIV, HEBRON, BETHLEHEM & PETRA. . HANYA RM8,377/seorang PENERBANGAN TERUS - ROYAL JORDANIAN. . TARIKH PILIHAN
    • Salaam Maulidul Rasul kepada semua muslim  muslimat di mana
      by rb.travel.tours Salaam Maulidul Rasul kepada semua muslim & muslimat di mana jua anda berada. Jangan lupa berselawat ke atas junjungan Nabi Muhammad SAW.
    • Ganjaran pahala bersembahyang di Masjid ini adalah seribu kali lebih
      by rb.travel.tours Ganjaran pahala bersembahyang di Masjid ini adalah seribu kali lebih baik daripada sembahyang di lain-lain masjid kecuali di Masjidil Haram - Sahih Al-Bukhari No.1190, Sahih Muslim No.1394 . Jika anda perlukan khidmat kami untuk memudahkan misi anda dalam mengerjakan ibadah Umrah, sila hubungi 016-2369903. .  #rbtravel   #jomumrah 
    • Dah plan bercuti untuk hujung tahun ni?  Apa kata
      by rb.travel.tours Dah plan bercuti untuk hujung tahun ni? . Apa kata bawak keluarga anda berjalan ke Turkey. Harus ingat, ianya satu pelabuaran yang amat bernilai & akan menjadi kenangan abadi ikatan kasih sayang antara anda & keluarga. . Kami menawarkan pakej Winter 10 hari 7 malam hanya RM4388 (ALL-IN) . Pilihan tarikh perjalanan:- 4-13 Disember 2019 24 Disember-20 Jan 2020 . Whatsapp 016-2369903 untuk tempahan. Deposit hanya RM500. .  #rbtravel   #jomjalan   #turkey   #istanbul   #busra   #konya   #cappadocia   #bolu   #ankara   #pamukkale 
    • Tengok lah gelagat merekasakan posing pelbagai gaya ni baru betul2
      by rb.travel.tours Tengok lah gelagat mereka..sakan posing pelbagai gaya. ni baru betul2 holiday kan! . Ingin mengetahui sejarah & bagaimana terbinanya kota penuh misteri Petra ini, jommm ikuti kembara kami ke Baitulmaqdis. . EKSPEDISI 10 HARI 7 MALAM MERANGKUMI AMMAN, JERUSALEM, TEL-AVIV, HEBRON, BETHLEHEM & PETRA. . HANYA RM8,377/seorang PENERBANGAN TERUS - ROYAL JORDANIAN. . TARIKH PILIHAN :- 8-17 Jan 2020 5-14 Feb 2020 18-27 Mar 2020 . PAKEJ TERMASUK :- ✅ Penerbangan Pergi Balik ✅ CSR Ziarah & Menderma ✅ Solat Jumaat di Masjidil Al-Aqsa ✅ Visa ✅ Hotel ✅ 3x Makan ✅ Lawatan Bersejarah ✅ Tour Guide Berpengalaman ✅ Insuran
    • Kepada yang kurang upaya Izinkan kami untuk permudahkan ibadah Umrah
      by rb.travel.tours Kepada yang kurang upaya, Izinkan kami untuk permudahkan ibadah Umrah anda. . PAKEJ UMRAH AL-EIMAN 12H10M BERMULA DARI RM6400. PERLEPASAN UMRAH 2019/2020 1) 18 Nov-28/29 Nov (Kul-Jed/Med-Kul) 2) 30 Nov-10/11 Dis (Kul-Med/Jed-Kul) 3) 03 Dis-13/14 Dis (Kul-Med/Jed-Kul) 4) 30 Dis-09/10 Jan (Kul-Jed/Med-Kul) 5) 09 Jan-19/20 Jan (Kul-Med/Jed-Kul) 6) 29 Jan-08/09 Feb (Kul-Med/Jed-Kul) **Cuti Sekolah tambahan RM600/pax . PENERBANGAN TERUS SAUDI AIRLINES —————————————— HUBUNGI TEAM UMRAH RBTRAVEL UNTUK TEMPAHAN 016-2369903 / 03-21786076  #rbtravel   #jomumrah   #umrah2020 
    • Tanzania sebenarnya bukan sekadar tempat untuk anda bebas mendaki gunung
      by rb.travel.tours Tanzania sebenarnya bukan sekadar tempat untuk anda bebas mendaki gunung. Malahan anda boleh melihat kehidupan liar yang menakjubkan di negara Afrika Timur ini, kawah gunung berapi yang meluas dan kepulauan yang menarik telah membezakannya sebagai destinasi pelancongan yang sangat “exotic”. . Manakala, Lautan India terletak di sebelah timur Tanzania yang berada di antara Kenya dan Mozambique dan Zanzibar yang dikenali sebagai 'Pulau Rempah' berkeluasan 22 batu menjadikan negara ini lebih teruja untuk dikunjungi . Jom sama2 kita terokai Kenya & Tanzania pada 2-13 Julai 2020. Berminat? Whatsapp 016-2369903. .  #rbtravel   #jomjalan   #kenya   #tanzania 
    • Hello Malaysia rbtravel visitmalaysia visitmalaysia2020
    • Saje lah nak belanja sekeping gambar couple merpati dua sejoli
      by rb.travel.tours Saje lah nak belanja sekeping gambar couple merpati dua sejoli kat Zagreb ni . Teringin ke? Jom Balkans 5 Negara tahun depan. Pakej 10 hari 7 malam dengan harga kaw kaw murah. Promosi hanya dari RM6,388. Harga asal RM6,688. Whatsapp 016-2369903 untuk tempahan segera. Cecepat tempah, dah macam pisang goreng panas . Pilihan Tarikh Perjalanan:- 1) 22 Jan – 31 Jan 2020 2) 14 Feb – 23 Feb 2020 3) 28 Feb – 08 Mar 2020 4) 18 Mar – 27 Mar 2020 5) 01 Apr – 10 Apr 2020 6) 08 Apr – 17 Apr 2020 7) 11 Apr

Good Experience

RB Travel & Tours

Travel Operator licensed by the Ministry of Culture, Art and Tourism Malaysia that provides Inbound, Outbound and Ticketing.

Umrah & Hajj
RBTT offer the most comfortable and affordable tailor-made world-class Hajj and Umrah packages.
TRAVEL & TOURS
RBTT might offer over 30 international tour packages to more than 12 countries around the world and over 50 domestic tour packages to be explored.
RESORT & HOTELS
We have a selection of our own homegrown resort in perfect location to enjoy the nearby attractions and wildlife.
FLIGHT TICKETS
We offer the best flight deals covering almost every destination, from our strategic airline partners.

Explorational Stories

News and Updates

Where To Go Every Month of 2018
January – March San Jose – Costa Rica San Jose If your weather at home is chilly, and you’ve reached your limit with the snow, Costa Rica can be your sunny antidote to the winter blues. With San Jose’s architecturally fascinating hotels acting as your hub, set off to explore lush wilderness and sandy beaches […]
Read more
4 Transformative Travel Experiences
Watch the surface of the Earth transform before your eyes KapohoKine Adventures The Hawaiian Islands were born from fire, the aftereffect of volcanoes that erupted as the Pacific Plate shifted across a hotspot in the earth’s crust. Kileaua, on the Big Island, is a sacred site to many Native Hawaiians, and still very much an […]
Read more
The best of Alaska’s natural beauty
Anchorage From Anchorage you can hike up Denali, the tallest mountain in North America Though it may be a city – Alaska’s largest – Anchorage is also the first place to visit to witness the state’s extraordinary natural splendour. This is because it’s a launchpad to some of Alaska’s wildest spots; head south to the oceanic wilderness […]
Read more

Airlines Parner

Contact Us

Just pack and go! Lets leave your travel plan to travel experts!